Due to the impact of COVID-19 Pandemic, all deliveries will expecting delay. Call hotline 1-700-81-0008 or Whatsapp 601156334882

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

D-Phanthenol

Ia juga dikenal sebagai vitamin B-5. 

Ia berlaku secara organik dan juga boleh dihasilkan dari sumber tumbuhan dan haiwan.

Ia digunakan sebagai bahan tambahan dalam pelbagai produk kosmetik di seluruh dunia.

Berfungsi  mengurangkan gatal dan radang, Mampu mempercepat penyembuhan jerawat dan parut dan Memperbaiki penghalang pelindung kulit.